064 000 0520

Zatezanje lica u Srbiji metodom Spacelifting

Najnovija metoda hirurškog liftinga, koja vam omogućava da se rešite starosnih promena na licu: opuštenih tkiva, nabora, bora, opuštenosti kože, spuštenih jagodica, I podbradka. Rezultati operacije ostaju trajni do kraja života, ne ostavljajući vidljive tragove hirurške intervencije.


Spacelifting – Godine nestaju za 2 sata!
Zatezanje lica ovom najsavremenijom i najefikasnijom metodom je sada dostupno i vama!


Spacelifting je metoda podmlađivanja lica koja vam omogućava da se rešite starosnih promena na licu.


Opušteno tkivo, bore, opuštenost kože, spuštenih jagodica i podbradka, nestaje za samo dva sata ovom najboljnom metodom koja danas postoji u plastišnoj hirurgiji.


Spacelifting momentalno skida 15-20 godina. Izgledate mlađe, lepo i prirodno.


Spacelifting jednostavno nema alternativu.
Oporavak je kratak, a rezultati operacije ostaju trajni do kraja života, ne ostavljajući vidljive tragove hirurške intervencije. Tokom 22 godine primene ove metode, sa mnogo iskustva, uvereni smo da je ovo najbolja opcija za zatezanje lica.


Operacija je pogodna kako za žene tako i za muškarce.
Nije ni čudo što ovu operaciju biraju i holivudske zvezde, političari i biznismeni.

Naši specijalisti

dr Ros Andrej Vladimirovič

ROSS ANDREJ

VLADIMIROVIČ

DOKTOR MEDICINE, PLASTIČNI HIRURG, RUKOVODILAC HIRURŠKOG ODELJENJA

Doktor Andrei Ross je jedan od retkih plastičnih hirurga u Rusiji koji je stekao obrazovanje i sertifikaciju u inostranstvu. Radno iskustvo u estetskoj medicini 30 godina. Mnoge pozorišne i filmske zvezde duguju mu svoju lepotu i mladost. Andrej Vladimirovič je do sada obavio više od 6.000 uspešnih operacija.

 • Medicinski fakultet Moskovske medicinske akademije Sečenov
  1991 – 1999
 • Specijalizacija iz kardiohirurgije i plastične hirurgije u Rambam Medical Center и Carmel Medical Center. Izrael
  1999 – 2000
 • Specijalizacija na Univerzitetu Braun, SAD.
  2000 – 2020
 • Evropska akademija za plastičnu hirurgiju lica (EAFPS)
 • Rusko društvo plastičnih hirurga (SPRAS)
 • Izraelsko medicinsko udruženje (IMA)
 • Izraelsko udruženje kardiohirurga

 

U svojoj praksi dr Ross koristi najnovija dostignuća svetske  estetske hirurgije:

 • SPACELIFTING je fundamentalno nova filozofija obnavljanja opuštenih tkiva lica i vrata, koja se zasniva na njihovom podizanju u prirodnim prostorima. Jednostavnost i efikasnost nove metode omogućila je profesionalcima da gotovo u potpunosti pređu na ovu vrstu podmlađivanja lica, a pacijenti uživaju u brzom oporavku i odsustvu mogućih rizika.
 • Breast for Iou BFI (Breast for Iou) program – endoskopsko povećanje grudi uz pomoć najnovijih visokih tehnologija Univerziteta Emori (SAD).
 • Endoskopske tehnologije zatezanja
  čela i obrva.


Doctor Ross Andrej Vladimirovič l – hirurg sa lakom rukom. Sve zahvaljujući školovanju u inostranstvu, hirurškoj praksi na klinikama u SAD, Izraelu, ogromnom iskustvu i, naravno, velikoj ljubavi prema svojoj profesiji!

NOSOVA OLGA

OLEGOVNA

DOKTORKA MEDICINE, PLASTIČNI HIRURG, RUKOVODILAC BEAUTY SPACE CLINIC

Olga Olegovna je diplomirala na Moskovskom institutu za medicinsku i socijalnu rehabilitaciju, završila stažiranje iz opšte hirurgije na Katedri za bolničku hirurgiju Ruskog državnog medicinskog univerziteta i staž iz otorinolaringologije na Katedri za otorinolaringologiju Ruske medicinske akademije za poslediplomske studije. Specijalizovala je plastičnu hirurgiju pod rukovodstvom profesora A.M. Borovikova i doktora Rossa A.V.

Autor je 12 naučnih radova iz oblasti plastične i estetske hirurgije, a 2008. godine za svoji aktivni naučni radovi nagrađena grantom Evropskog društva rinologa za obuku u Nemačkoj o savremenim pitanjima estetske i funkcionalne rinohirurgije.

dr Nosova Olga Olegovna
video icon

Saznajte više o Spaceliftingu!

Pogledajte video sa odgovorom na ovo pitanje.

Spacelifting operacija za zatezanje lica

Fotografije pre i posle spaceliftinga lica

Kako da zakažete i isplanirate operaciju?

 1. Popunite anketu
 2. Dogovorite termin konsultacija kod asistenta
 3. Isplanirajte logistiku putovanja (Avio prevoz i transfere; Rezervaciju hotelskog smeštaja)
 4. Obavite ličnu konsultaciju sa lekarom
 5. Dostavite analize
 6. Dogovorite se o vremenu operacije
 7. Zakažite postoperativni pregled
 8. Dogovorite se o vremenu i načinu povratka kući
kako da zakazete i isplanitate operaciju
operacija u srbiji

Operacija u Srbiji ili operacija u inostranstvu

Operacija u Srbiji ni na koji način nije inferiorna u pogledu opremljenosti klinike i kvalifikacija hirurga i medicinskog osoblja, dok su cene dva do tri puta niže od cena u evropskim i američkim klinikama.

Beauty Space Clinic će nakon ličnih konsultacija za vas pripremiti i transparentno predstaviti cene celokupnog željenog tretmana.

Video komentariMišljenja pacijenata

Play Video about Irina

Irina, 49 godina

Urađena mi je plastična operacija vrha nosa, blefaroplastika gornjih kapaka i lifting lica

Play Video about Svetlana

Svetlana, 51 godina

Urađena mi je operacija liftinga lica, kao i blefaroplastika gornjih i donjih kapaka

Play Video about Natalija

Natalija, 43 godine

Urađena mi je operacija liftinga lica, kao i blefaroplastika donjih kapaka

Play Video about Olga

Olga, 57 godina

Urađena je operacija liftinga lica, plastična operacija gornjih i donjih kapaka.

IZa kulisaIntervjui o našoj klinici

Imate pitanja i nedoumice?

Kao prvo, spacelifting se zasniva na savremenoj teoriji starosnih promena u pojedinim delovima lica: jagodice, obrazi, vrat. Kao drugo, spacelifting lica selektivno dovodi u potreban red svaku zonu. Kao treće, ovaj način zatezanja lica je potpuno bezbedan, lako podnošljiv i daje najbolji i trajni efekat. Pored toga, svrstava se u operacije sa kratkim postoperativnim šavom i brzim vremenom oporavka.

Spacelifting se može raditi sa početnim starosnim promenama na licu i sa izrazito izraženim znacima starenja. Raspon starosti pacijenata je od 35 do 80 godina,dok su većina žene i muškarci starosti od 45 do 55 godina. Međutim, glavni razlog za spacelifting lica je osećaj nesklada između onoga kako se pacijent oseća i kako izgleda.

Oporavak pre odlaska na posao traje od 7 do 10 dana, povratak svakodnevnim aktivnostima je 2 nedelje, dok puna rehabilitacija traje od 2 do 3 meseca.

Postoperativni ožiljak je sakriven u ušnoj školjki, temporalnoj zoni i iza nabora uha. Posle dva do tri meseca, ožiljak je slabo primetan. Ne zahteva poseban tretman ili korekciju.

Spacelifting se svrstava u plastične operacije lica kratkog trajanja i ograničene traume tkiva, tako da se lako kombinuje sa svim dodatnim operacijama i procedurama koje pacijent zahteva (plastične operacije očnih kapaka, operacije grudi itd.).

Efekat operacije traje do kraja života. Potreba za ponovljenim operacijama spaceliftinga lica trenutno nije uočena.

Petnaestogodišnji period praćenja rezultata spaceliftinga nije pokazao slučajeve ponovne intervencije. Aktuelne starosne promene na koži i gubitak volumena tkiva korigovani su kozmetičkim metodama i lipofilingom lica. Hormonska podrška omogućila je održavanje kože u normalnom tonusu i bez grubih bora.

Nakon operacije pacijent provodi 1 do 2 dana u bolnici. Drugog dana se skida zavoj, opere se glava i telo, proveravaju se šavovi i pacijent može da nastavlja oporavak kod kuće. Kontrolni pregled i uklanjanje šavova zakazuju se od 5 do 10 ili 12 dana nakon operacije u zavisnosti od procesa zaceljivanja. Sledeća poseta je planirana za mesec dana.

Ukoliko imate neko pitanje, kontaktirajte nas!

Beauty Space Clinic tim

Beauty Space Clinic u ST Medica Medicina svetskog nivoa u Beogradu

U nastojanju da našim pacijentima u Beogradu pružimo najkvalitetniji servis i medicinske usluge, veoma smo pažljivo tražili kliniku koja bi bila idealna baza za naš međunarodni tim. I danas smo ponosni na saradnju sa klinikom ST Medica, jednim od najmodernijih medicinskih centara u Srbiji.

U svom radu uvek pratimo protokole usvojene u vodećim svetskim centrima za plastičnu hirurgiju. I za nas je važno da je ova klinika osnovana po najstrožim međunarodnim standardima. Odlična oprema, dobro opremljene operacione sale, udobna odeljenja - sve je tu da se naši pacijenti iz celog sveta osećaju spokojno i prijatno.

Na bazi ST Medica već smo uradili na desetine uspešnih operacija i ne planiramo da stanemo! Sa zadovoljstvom vas pozivamo da nas posetite - sigurni smo da ćete ceniti naš profesionalizam i visok nivo usluge!

Naše licence

footer white logo

Spacelifting - Prijavite se za besplatne konsultacije

Ostavite svoje kontakt podatke kako bismo mogli da vas kontaktiramo i zakažemo besplatnu online konsultaciju sa doktorom.

footer white logo