064 000 0520

Rinoplastikau Srbiji

Otprilike trećina ljudi sveta nezadovoljna je izgledom svog nosa. Rinoplastika je savremeno i bezbedno rešenje tog problema. Uz rinoplastiku danas je moguće imati željeni profil lica i izgled nosa, a zahvaljujući najnovijim dostignućima plastične hirurgije zagarantovan je brz i bezbolan oporavak. Potpuno prema želji, hirurg može modifikovati koštanohrskavične građu nosa na način kojim se postiže željeni oblik i optimalna proporcija u skladu sa licem i profilom pacijenta.

Naši specijalisti

dr Ros Andrej Vladimirovič

ROSS ANDREJ

VLADIMIROVIČ

DOKTOR MEDICINE, PLASTIČNI HIRURG, RUKOVODILAC HIRURŠKOG ODELJENJA

Doktor Andrei Ross je jedan od retkih plastičnih hirurga u Rusiji koji je stekao obrazovanje i sertifikaciju u inostranstvu. Radno iskustvo u estetskoj medicini 30 godina. Mnoge pozorišne i filmske zvezde duguju mu svoju lepotu i mladost. Andrej Vladimirovič je do sada obavio više od 6.000 uspešnih operacija.

 • Medicinski fakultet Moskovske medicinske akademije Sečenov
  1991 – 1999
 • Specijalizacija iz kardiohirurgije i plastične hirurgije u Rambam Medical Center и Carmel Medical Center. Izrael
  1999 – 2000
 • Specijalizacija na Univerzitetu Braun, SAD.
  2000 – 2020
 • Evropska akademija za plastičnu hirurgiju lica (EAFPS)
 • Rusko društvo plastičnih hirurga (SPRAS)
 • Izraelsko medicinsko udruženje (IMA)
 • Izraelsko udruženje kardiohirurga

 

U svojoj praksi dr Ross koristi najnovija dostignuća svetske  estetske hirurgije:

 • SPACELIFTING je fundamentalno nova filozofija obnavljanja opuštenih tkiva lica i vrata, koja se zasniva na njihovom podizanju u prirodnim prostorima. Jednostavnost i efikasnost nove metode omogućila je profesionalcima da gotovo u potpunosti pređu na ovu vrstu podmlađivanja lica, a pacijenti uživaju u brzom oporavku i odsustvu mogućih rizika.
 • Breast for Iou BFI (Breast for Iou) program – endoskopsko povećanje grudi uz pomoć najnovijih visokih tehnologija Univerziteta Emori (SAD).
 • Endoskopske tehnologije zatezanja
  čela i obrva.


Doctor Ross Andrej Vladimirovič l – hirurg sa lakom rukom. Sve zahvaljujući školovanju u inostranstvu, hirurškoj praksi na klinikama u SAD, Izraelu, ogromnom iskustvu i, naravno, velikoj ljubavi prema svojoj profesiji!

NOSOVA OLGA

OLEGOVNA

DOKTORKA MEDICINE, PLASTIČNI HIRURG, RUKOVODILAC BEAUTY SPACE CLINIC

Olga Olegovna je diplomirala na Moskovskom institutu za medicinsku i socijalnu rehabilitaciju, završila stažiranje iz opšte hirurgije na Katedri za bolničku hirurgiju Ruskog državnog medicinskog univerziteta i staž iz otorinolaringologije na Katedri za otorinolaringologiju Ruske medicinske akademije za poslediplomske studije. Specijalizovala je plastičnu hirurgiju pod rukovodstvom profesora A.M. Borovikova i doktora Rossa A.V.

Autor je 12 naučnih radova iz oblasti plastične i estetske hirurgije, a 2008. godine za svoji aktivni naučni radovi nagrađena grantom Evropskog društva rinologa za obuku u Nemačkoj o savremenim pitanjima estetske i funkcionalne rinohirurgije.

dr Nosova Olga Olegovna

Šta je RINOPLASTIKA?

Pacijenti koji su dobili profil koji su oduvek želeli i konačno prodisali

Zašto je RINOPLASTIKA lider među hirurškim operacijama?

Obnavljanje disajnih puteva

Korekcija nosnog septuma Vam omogućava da vratite normalno disanje putem nosa i trajno se oslobodite hroničnog rinitisa.

Praktički neprimetno

Zatvorena rinoplastika jeste komplikovanija procedura, ali baš zato nakon operacije nema stvaranja spoljašnjih ožiljaka.

„Operacija jednog dana“

Rinoplastika vrha nosa traje do 1 do 2 sata, a izolovana rinoplastika nosnih krila traje manje od sat vremena, dok celokupna rinoplastika može trajati duže.

Adaptivna anestezija

Anestezija uz minimalne rizike, prirodan san i brzo buđenje

Brz oporavak

Lagani otok na licu će nestati samo 5 dana nakon operacije.

Trajni rezultat

Rinoplastika može popraviti bilo kakve nedostatke i ima trajni efekat.

video icon

Kako seizvodi Rinoplastika

video icon

Pogledajte video svedočenjenašeg pacijenta

IZa kulisaIntervjui o našoj klinici

IZa kulisaIntervjui o našoj klinici

Beauty Space Clinic tim

Beauty Space Clinic u ST Medica Medicina svetskog nivoa u Beogradu

U nastojanju da našim pacijentima u Beogradu pružimo najkvalitetniji servis i medicinske usluge, veoma smo pažljivo tražili kliniku koja bi bila idealna baza za naš međunarodni tim. I danas smo ponosni na saradnju sa klinikom ST Medica, jednim od najmodernijih medicinskih centara u Srbiji.

U svom radu uvek pratimo protokole usvojene u vodećim svetskim centrima za plastičnu hirurgiju. I za nas je važno da je ova klinika osnovana po najstrožim međunarodnim standardima. Odlična oprema, dobro opremljene operacione sale, udobna odeljenja - sve je tu da se naši pacijenti iz celog sveta osećaju spokojno i prijatno.

Na bazi ST Medica već smo uradili na desetine uspešnih operacija i ne planiramo da stanemo! Sa zadovoljstvom vas pozivamo da nas posetite - sigurni smo da ćete ceniti naš profesionalizam i visok nivo usluge!

Naše licence

footer white logo

Rinoplastika - Prijavite se za besplatne konsultacije

Ostavite svoje kontakt podatke kako bismo mogli da vas kontaktiramo i zakažemo besplatnu online konsultaciju sa doktorom.

footer white logo