064 000 0520

Blefaroplastika u Srbiji

Najpopularnija operacija koja uklanja jedne od prvih znakova starenja i za samo sat vremena omogućava da se oslobodite visećih kapaka, podočnjaka i umornog izgleda. Vizuelno ćete „skinuti“ nekoliko godina i dobiti divan podmlađen i vedriji izgled!

Naši specijalisti

dr Ros Andrej Vladimirovič

ROSS ANDREJ

VLADIMIROVIČ

DOKTOR MEDICINE, PLASTIČNI HIRURG, RUKOVODILAC HIRURŠKOG ODELJENJA

Doktor Andrei Ross je jedan od retkih plastičnih hirurga u Rusiji koji je stekao obrazovanje i sertifikaciju u inostranstvu. Radno iskustvo u estetskoj medicini 30 godina. Mnoge pozorišne i filmske zvezde duguju mu svoju lepotu i mladost. Andrej Vladimirovič je do sada obavio više od 6.000 uspešnih operacija.

 • Medicinski fakultet Moskovske medicinske akademije Sečenov
  1991 – 1999
 • Specijalizacija iz kardiohirurgije i plastične hirurgije u Rambam Medical Center и Carmel Medical Center. Izrael
  1999 – 2000
 • Specijalizacija na Univerzitetu Braun, SAD.
  2000 – 2020
 • Evropska akademija za plastičnu hirurgiju lica (EAFPS)
 • Rusko društvo plastičnih hirurga (SPRAS)
 • Izraelsko medicinsko udruženje (IMA)
 • Izraelsko udruženje kardiohirurga

 

U svojoj praksi dr Ross koristi najnovija dostignuća svetske  estetske hirurgije:

 • SPACELIFTING je fundamentalno nova filozofija obnavljanja opuštenih tkiva lica i vrata, koja se zasniva na njihovom podizanju u prirodnim prostorima. Jednostavnost i efikasnost nove metode omogućila je profesionalcima da gotovo u potpunosti pređu na ovu vrstu podmlađivanja lica, a pacijenti uživaju u brzom oporavku i odsustvu mogućih rizika.
 • Breast for Iou BFI (Breast for Iou) program – endoskopsko povećanje grudi uz pomoć najnovijih visokih tehnologija Univerziteta Emori (SAD).
 • Endoskopske tehnologije zatezanja
  čela i obrva.


Doctor Ross Andrej Vladimirovič l – hirurg sa lakom rukom. Sve zahvaljujući školovanju u inostranstvu, hirurškoj praksi na klinikama u SAD, Izraelu, ogromnom iskustvu i, naravno, velikoj ljubavi prema svojoj profesiji!

NOSOVA OLGA

OLEGOVNA

DOKTORKA MEDICINE, PLASTIČNI HIRURG, RUKOVODILAC BEAUTY SPACE CLINIC

Olga Olegovna je diplomirala na Moskovskom institutu za medicinsku i socijalnu rehabilitaciju, završila stažiranje iz opšte hirurgije na Katedri za bolničku hirurgiju Ruskog državnog medicinskog univerziteta i staž iz otorinolaringologije na Katedri za otorinolaringologiju Ruske medicinske akademije za poslediplomske studije. Specijalizovala je plastičnu hirurgiju pod rukovodstvom profesora A.M. Borovikova i doktora Rossa A.V.

Autor je 12 naučnih radova iz oblasti plastične i estetske hirurgije, a 2008. godine za svoji aktivni naučni radovi nagrađena grantom Evropskog društva rinologa za obuku u Nemačkoj o savremenim pitanjima estetske i funkcionalne rinohirurgije.

dr Nosova Olga Olegovna

Šta je BLEFAROPLASTIKA?

Pacijenti kojima smo pomogli da vrate veru u svoju lepotu

Zašto je BLEFAROPLASTIKA lider u podmlađivanju?

Poboljšanje vida

Funkcionalna blefaroplastika poboljšava vid

Gotovo neprimetno

Kod transkonjunktivalne blefaroplastike, rez se pravi sa unutrašnje strane kapka. Nema vidljivih znakova operacije.

„Operacija jednog dana“

Operacija očnih kapaka se izvodi prilično brzo (od 30 minuta) i ne zahteva boravak u bolnici.

Adaptivna anestezija

Anestezija uz minimalne rizike, prirodan san i brzo buđenje

Brz oporavak

Nedelju dana nakon uklanjanja šavova, već možete koristiti kozmetiku za oči. Edem nestaje u roku od dve nedelje, a konačno zarastanje nastupa nakon otprilike četiri meseca.

Trajni rezultati

Efekat blefaroplastike traje oko 15 godina, ali u nekim slučajevima i do kraja života.

video icon

Uslovi za uspešnu BLEFAROPLASTIKU

Pogledajte recenzije pacijenatanakon operacije

IZa kulisaIntervjui o našoj klinici

Beauty Space Clinic tim

Beauty Space Clinic u ST Medica Medicina svetskog nivoa u Beogradu

U nastojanju da našim pacijentima u Beogradu pružimo najkvalitetniji servis i medicinske usluge, veoma smo pažljivo tražili kliniku koja bi bila idealna baza za naš međunarodni tim. I danas smo ponosni na saradnju sa klinikom ST Medica, jednim od najmodernijih medicinskih centara u Srbiji.

U svom radu uvek pratimo protokole usvojene u vodećim svetskim centrima za plastičnu hirurgiju. I za nas je važno da je ova klinika osnovana po najstrožim međunarodnim standardima. Odlična oprema, dobro opremljene operacione sale, udobna odeljenja - sve je tu da se naši pacijenti iz celog sveta osećaju spokojno i prijatno.

Na bazi ST Medica već smo uradili na desetine uspešnih operacija i ne planiramo da stanemo! Sa zadovoljstvom vas pozivamo da nas posetite - sigurni smo da ćete ceniti naš profesionalizam i visok nivo usluge!

Naše licence

footer white logo

Blefaroplastika - Prijavite se za besplatne konsultacije

Ostavite svoje kontakt podatke kako bismo mogli da vas kontaktiramo i zakažemo besplatnu online konsultaciju sa doktorom.

footer white logo